Whirlpool AWO/C 6304 (cena od 5 790 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1996427/whirlpool-awo-c-6304.jpg

    0
  • https://www.euronics.cz/image/productmain/500x500/321356.jpg

  • https://www.mall.cz/i/15849382/800/600/

  • https://www.vede.cz/soubory/whirlpool-awo-c-6304/59906__ms-640_mv-640.jpg

  • https://www.elektro-chmelar.cz/UserFiles/foto-produkty/awo-c-6304.jpg.full.jpg

  • http://aworld.eu/inshop/catalogue/products/thumbs/awoc6304_thumb.jpg

  • https://www.datart.cz/catalog_img_cz/278/487/278487/IMAGE_FULL_1.jpg?1360350885000&Whirlpool-AWO/C-6304

Zpředu plněná pračka WHIRLPOOL AWO/C6304 vyniká na první pohled designem Domino Low Core, který se vyznačuje zaoblenými liniemi a jednoduchám ovládáním i díky velkému přehlednému displeji. Vkládání a vyndávání prádla je jednoduché díky dvířkám o průměru 39 cm. Pračka WHIRLPOOL AWO/C 6304 nabízí kapacitu bubnu 6 kg a objem bubnu 46 litrů. Inteligentní technologie 6. »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 87%

(81 recenzí)
  • S pračkou jsem spokojena, jednoduché ovládání, možnost ušetření el. proudu i vody. Výrobek A+++. Dobrá cena.

  • Výborně a úsporně pere i odstřeďuje.

  • Za ty peníze mi to přijde super nákup

Recenze Whirlpool AWO/C 6304

Filtrovat:

Dracek, 2013-06-03
PRO:
  • Za ty peníze mi to přijde super nákup
PROTI:
  • Drobný nedostatek je krátká přívodní hadice na vodu jen cca 1,5m
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.
Standa, 2013-06-14
PRO:
  • Pračka má opravdu inteligentní systém. Překvapivě nízká spotřeba vody i elektřiny, která je dokonce nižší nežli je uvedeno. Pračka je tichá. Jen při ždímání by motor nemusel tolik pískat, ale po změření je pračka na decibelech které uvádí výrobce a za zavřenými dveřmi koupelny není ani slyšet. Opravdu povedená pračka. Škoda jen že si nedokáže sama navážit prací prostředek :-)
PROTI:
  • Zamrzí že nemá vzadu přesazení které by schovalo hadice atd.
  • Spousta lidí píše o zůstávání ponožek a drobného prádla v gumě u bubnu. Já mám prací sáček na drobné prádlo, takže se mě to netýká
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.
hanakarpi, 2013-05-26
PRO:
  • S pračkou jsem spokojena, jednoduché ovládání, možnost ušetření el. proudu i vody. Výrobek A+++. Dobrá cena.
  • Výborně a úsporně pere i odstřeďuje.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.
michal, 2013-04-17
PRO:
  • Ovládání jednoduché, velmi mě potěšila funkce 15 min praní, při odstřeďování necestuje po koupelně
PROTI:
  • nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Radka, 2016-08-03
PRO:
  • Pračku mám zatím krátce, nicméně naprosto splňuje moje potřeby a očekávání od pračky za cenu kolem 6 tis. Ovládání je jednoduché, naprosto dostačující prací programy, dobře ždímá, hlučnost považuji za zcela normální.
PROTI:
  • Malé mínus vidím v otevírání dvířek, která nelze otevřít o celých 180° a je třeba dávat pozor, aby nedošlo k jejich vylomení. Zásuvka na prací prostředky jde hůře zavírat, ale není to nic, na co by si člověk nezvykl.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Kořínek Jiří, 2016-08-27
PRO:
  • Výborný program na 15 minut. Další spousta programů, které jsou srozumitelné, dobře se všechny funkce nastavují. Není ani moc hlučná. Pere dobře.
PROTI:
  • Trochu neforemná hadice na odtok vody.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Hrobař, 2016-08-16
PRO:
  • Pračku máme krátce,ale není co zatím kritizovat,myslím,že za přijatelnou cenu jsme získali kvalitní výrobek.
PROTI:
  • Zatím nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Petr, 2016-07-31
PRO:
  • Levná pračka, jejíž cena odpovídá výkonu
PROTI:
  • Hrozné hlučná, v porovnání s předchozí pračkou AEG
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
gusepe, 2016-07-19
PRO:
  • úspora energií oproti starší pračce.
PROTI:
  • Nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jan, 2016-07-13
PROTI:
  • neumí volné nastavení teplot 70-80C
  • zcela zapadla tlačítka dovnitř přístroje
  • vadná řídící jednotka - vynechávání a zkracování programů - vyměněna
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
František Nyč, 2016-05-02
PRO:
  • naprostá spokojenost s pračkou, příznivá cena a prozatím není žádné negativní hodnocení
  • okamžité potvrzení objednávky a po zaplacení převodem druhý den dodáno přepravní službou
  • za mne tedy vše O.K.
naprostá spokojenost s pračkou, příznivá cena a prozatím není žádné negativní hodnocení okamžité potvrzení objednávky a po zaplacení převodem druhý den dodáno přepravní službou za mne tedy vše O.K.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Lena, 2015-09-13
PRO:
  • Zatím se vším spokojenost. Snad dlouho vydrží.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Martin, 2015-08-30
PRO:
  • + Podle mého názoru je tišší než uvádí výrobce
  • + Výborně ždímá, prádlo je skoro úplně suché
  • + Za tu cenu opravdu skvělá pračka
PROTI:
  • - zatím jsme na nic nepřišli
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Renca, 2015-08-19
PRO:
  • Pracku máme krátce, ale zatím splňuje co jsme ocelavali
PROTI:
  • Zatím nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Lenka, 2015-08-18
PROTI:
  • Zatím ještě peru s "návodem k použití" a to i po 14 dnech, hledám, ač minulá pračka byla opět Whirpool, velmi podobná, přesto programy "přeházené".
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Joli, 2015-07-28
PROTI:
  • Dost hlučná
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tom, 2015-07-24
PRO:
  • V poměru cena / výkon nemá chybu. Doufám, že životnost bude delší než u předešlé Bosch. Zatím spokojenost!
PROTI:
  • Trochu hlučnější
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jana, 2015-06-18
PRO:
  • S výrobkem jsem moc spokojená.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Hanča, 2015-06-13
PRO:
  • odložený konec praní
  • nastavení otáček při odstředění
  • slušný výběr programů
PROTI:
  • Při odstředění píská
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Emese, 2015-05-29
PRO:
  • - cena/výkon
  • - i krátké programy
PROTI:
  • - občas když peru ponožky, spadne 1-1 do přední části a vytahuju to pak mokré
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Radim, 2015-04-21
PRO:
  • Ještě bych si uměl představit vychytat pár věcí, ale celkově jsme velmi spokojeni!
PROTI:
  • Chybí mi program na sportovní a outdoor oblečení
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jana, 2015-03-07
PRO:
  • spokojenost maximální skvělé praní,ovládání, výkon opravdu super
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
J.A., 2015-03-16
PRO:
  • PRAČKA DĚLÁ TO CO MÁ.
PROTI:
  • BĚHEM DRUHÉHO ROKU JIŽ DRUHÁ ZÁRUČNÍ OPRAVA - 1. BLOKOVÁNÍ ZAVŘENÍ DVÍŘEK, 2. VADNÝ PROGRAMÁTOR.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Maky, 2015-02-05
PRO:
  • jednoduchost ovládání
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Mária Bulejková, 2015-02-02
PRO:
  • Za takové peníze pračka dobrá.
  • Jen doufám, že motor není nastaven na několik praní a pak se pračka zastaví?
PROTI:
  • Chybí samo volitelná teplota např. 50,80 stupnu.
  • Budu používat jen některé programy.
  • V tabulce návodu, mohl být uveden i čas praní.
  • Myslela jsem, že 6 smysl ukáže na displeji váhu prádla?
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 3 4 Další