Gorenje W6523S (cena od 6 990 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1881451/gorenje-w6523s.jpg

    0
  • https://www.obchody24.cz/items/gorenje/pracky-plnene-predem/2032035/pracka-gorenje-w-6523-s-200px.jpg

  • https://www.euronics.cz/image/productmain/500x500/308094.jpg

  • https://www.mall.cz/i/16088617/800/600/

  • https://www.elektro-chmelar.cz/UserFiles/Image/77a2792786e313bfdc22e3f48785d654_116612_2.jpg

  • https://www.datart.cz/catalog_img_cz/273/968/273968/IMAGE_FULL_1.jpg?1355480021000&Gorenje-W-6543/S

  • https://cdn.myshoptet.com/usr/www.smartelektro.cz/user/shop/orig/17340.jpg?58de4e71

Úsporná pračka Gorenje W 6523/S energetické třídy A +++ s jednoduchým ovládáním je vybavena technologiemi SensoCare a Total Weight Control, díky kterým je praní dokonalé Ovládání: SensorIQ - 23 programů LED displej Zobrazení zbytkového času Odložení startu Volba stylu praní SensoCARE: NormalCARE EcoCARE TimeCARE AllergyCARE Redukce počtu otáček Programy: Bavlna, »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 78%

(12 recenzí)
  • Pračka splňuje naše představy, dobře pere, při ždímání na 1200 otáček "stojí na místě", je úsporná.

  • Hlučnost mi příjde stejná jako u předchozí pračky a nezdá se mi velká, ale to je individuální. Při praní je v koupelně, takže hlukem neobtěžuje. Zatím spokojenost.

  • Vzhledem ke krátkodobému provozu od nákupu jsme spokojeni. Jednoduché ovládání, hluk pračky nás neruší ani při odstřeďování. Oceňujeme velikost plnícího otvoru.

Recenze Gorenje W6523S

Filtrovat:

Skovajsa Stepan, 2016-06-28
PRO:
  • s nicim
PROTI:
  • pracka nefunguje, jiz vadna z vyroby
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
janka, 2016-06-22
PRO:
  • pračku mám krátce,zatím spokojenost
PROTI:
  • o ničem nevím
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Petra Doležalová, 2016-04-18
PRO:
  • Jednoduché ovládání, široký výběr programu, úspora el. energie, výborně pere, prádlo je dobře vyždímané. Jsem s výrobkem spokojená.
Jednoduché ovládání, široký výběr programu, úspora el. energie, výborně pere, prádlo je dobře vyždímané. Jsem s výrobkem spokojená.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Honza, 2016-01-02
PRO:
  • Máme ji cca měsíc, zatím vše v naprostém pořádku a jsme maximálně spokojeni.
PROTI:
  • O ničem nevíme.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
klient, 2015-09-28
PRO:
  • celkový vzhled, poměr cena/výkon
PROTI:
  • větší hlučnost
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Veronika, 2015-09-16
PRO:
  • Velmi mne těší úspornost, a možnost rychlého programu praní (17min) .
PROTI:
  • Při vyšších otáčkách ždímání se na můj vkus příliš třepe. Pračku mám v kuchyni a chvějí se mi i skleničky.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Romik, 2015-06-03
PRO:
  • Velikost pračky, ovládání, hlučnost.
PROTI:
  • Nic se zatím neprojevilo, krátká doba užívání.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jitka, 2015-02-12
PRO:
  • Vzhledem ke krátkodobému provozu od nákupu jsme spokojeni. Jednoduché ovládání, hluk pračky nás neruší ani při odstřeďování. Oceňujeme velikost plnícího otvoru.
PROTI:
  • Zatím nenastalo nic co by nám vadilo.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
mj, 2015-02-10
PRO:
  • kvalita dlenskeho zpracovani odpovida (spise nizke) cene
PROTI:
  • ne vzdy spravne vyzdima - pradlo je mokre
  • nutno zdimat znovu, coz je otrava; trva to dalsich 20 minut
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Dominik, 2014-04-28
PRO:
  • Pračka splňuje naše představy, dobře pere, při ždímání na 1200 otáček "stojí na místě", je úsporná.
  • Hlučnost mi příjde stejná jako u předchozí pračky a nezdá se mi velká, ale to je individuální. Při praní je v koupelně, takže hlukem neobtěžuje. Zatím spokojenost.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Marian, 2014-12-02
PRO:
  • Myslím,že za tu cenu je to dobrá pračka.Měli jsme 13 let Fagorku a bez problému.Máme ji necelý měsíc,tak uvidíme dál,zatím šlape:-)
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Rozinka, 2013-02-05
PRO:
  • Pračka má mnoho programů a dalších možností jako je ušetření vody nebo drahocenného času.
PROTI:
  • Jediná chyba této pračky je, že neodpovídá uvedený čas ukončení praní s reálným časem.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.