Electrolux EWT1567VDW (cena od 11 990 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/3023088/electrolux-ewt1567vdw.jpg

    0
  • http://aworld.eu/inshop/catalogue/products/thumbs/EWT1567VDW_thumb.jpg

  • https://www.tsbohemia.cz/img.asp?attname=enlargement&attpedid=52&attsrcid=202806&CacheStr=19944

Typ: volně stojící Provedení pračky: pračka Konstrukce pračky/sušičky: plněná shora Kapacita prádla pro praní (kg): 6 Hlučnost při praní (dB): 50 Objem bubnu (l): 42 Materiál vany: carboran Max. počet otáček za minutu (ot/min): 1500 Třída účinnosti odstřeďování: A Hlučnost při odstřeďování (dB): 77 Odhadovaná roční spotřeba energie (kWh): 129 Odhadovaná roční »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 92%

(11 recenzí)
  • Výborná pračka se skvělým ovládáním. Nemusíte studovat manuál, vše si jednoduše nastavíte na displeji. 1500 otáček vyždíme prádlo skoro do sucha. Díky invertoru je pračka neskutečně tichá. Na invertor je navíc záruka 10 let (akce Elektroluxu).

  • Velmi ticha, prehladne ovladanie. V porovnani so starou electroluxkou vyzera ze sa snazili popracovat na vyrieseni problematickych casti, ale dizajn a odolnost prvkov sa mi zdala lepsia na predchadzajucej pracke. Uvidime kolko naozaj vydrzi.

  • Pračka pere výborně,při 1500 otáčkách ždímání je hlučnost přiměřená,prádlo není zmačkané,vypadá stejně jako při nižších otáčkách ždímání.Pro mě jsou lepší vyšší otáčky něž mít sušičku.Pračka se ovládá lehce.Jen ještě nemám odzkoušené všechny možnosti vlastní úpravy programů.Pračku doporučuji.

Recenze Electrolux EWT1567VDW

Filtrovat:

Luboš Lavička, 2016-11-28
PRO:
  • Výborná pračka se skvělým ovládáním. Nemusíte studovat manuál, vše si jednoduše nastavíte na displeji. 1500 otáček vyždíme prádlo skoro do sucha. Díky invertoru je pračka neskutečně tichá. Na invertor je navíc záruka 10 let (akce Elektroluxu).
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Jindřich Šíma, 2016-03-28
PRO:
  • vše
PROTI:
  • nic
vše nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Mili, 2015-07-20
PRO:
  • s pračkou jsem naprosto spokojená, výběr programů velký, prádlo je po vyprání téměř suché
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Klíma, 2015-05-15
PRO:
  • Ovládání, hlučnost, kvalita praní i odstřeďování.
PROTI:
  • Zatím jsem nenašel nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
spokojený zákazník, 2015-02-08
PRO:
  • pračka zcela splnila naše představy - popis na webových stránkách odpovídá skutečnosti
PROTI:
  • ---
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Marfa, 2015-11-24
PRO:
  • - nejvíce se mi líbí, že se pračka po vyprání sama vypne
  • - uložení programu do paměti
  • - pomalé otevírání bubnu
PROTI:
  • - otevírání jde špatně a někdy ji zavírám i 3x než se uzávěr chytne a začne prát
  • - názvy programů by mohly být v češtině, ale dá se naučit
  • - otáčky 1500 skoro nevyužijete, protože to programy nedovolí, jen u praní džínoviny a bavlny (takže jsem zaplatila zbytečně o cca 2000,- více)
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jana, 2015-01-30
PRO:
  • Pračka pere výborně,při 1500 otáčkách ždímání je hlučnost přiměřená,prádlo není zmačkané,vypadá stejně jako při nižších otáčkách ždímání.Pro mě jsou lepší vyšší otáčky něž mít sušičku.Pračka se ovládá lehce.Jen ještě nemám odzkoušené všechny možnosti vlastní úpravy programů.Pračku doporučuji.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zuzana Hudecová, 2014-09-04
PRO:
  • Zatiaľ spokojnosť
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
zakaznik, 2014-09-25
PRO:
  • Velmi ticha, prehladne ovladanie. V porovnani so starou electroluxkou vyzera ze sa snazili popracovat na vyrieseni problematickych casti, ale dizajn a odolnost prvkov sa mi zdala lepsia na predchadzajucej pracke. Uvidime kolko naozaj vydrzi.
PROTI:
  • .
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Linhartová, 2014-11-12
PROTI:
  • Poněkud hlučná při ždímání
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
JP, 2014-10-29
PRO:
  • + Time Manager je fajn věc. Jen škoda, že člověk nastavý nějaký čas, spustí program, pračka zváží prádlo a upraví čas podle sebe. Takže nakonec se pere vlastně úplně jiný čas, než člověk nastavil.
  • + Na display jsou všechny potřebné funkce.
  • + Dotykové ovládání je velmi příjemné.
PROTI:
  • - Pračka má hlučné oběhové čerpadlo. Takže poměrně nepříjemně hlučí i během praní (krom několika málo fází)
  • - Pračka je hlučná při odstřeďování (ale nedokážu srovnat s jinou pračkou, tohle je má první). Prát, když jsou doma sousedi se bojím, protože při odstřeďování se mi klepou dveře v pantech.
  • - Pračku je prý potřeba pořádně vyrovnat (podle vodováhy), ale jak to udělat, když má pračka jednak oblé tvary (takže na ni nejde vodováha moc postavit) a jednak nevím jak ji vyrovnat do boku, když výškově stavitelné jsou jen přední nožičky. Tohle nedořešili.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.