ELECTROLUX EWS1266CI (cena od 10 990 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/3279952/electrolux-ews1266ci.jpg

    0
  • https://www.euronics.cz/image/productmain/500x500/396798.jpg

  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/1/3/9/product_2113931.jpg

  • https://www.elektro-chmelar.cz/UserFiles/Image/PSEEWM160P121002.jpg

  • https://www.datart.cz/catalog_img_cz/375/353/375353/IMAGE_FULL_1.jpg?1438773962000&Electrolux-EWS1266CI

  • https://www.exasoft.cz/img.asp?stiid=168453&CacheStr=2273

  • http://www.digiboss.cz/IMGCACHE/_196/196852_0a_1.jpg

Typ: volně stojící Konstrukce pračky/sušičky: plněná zepředu Hloubka pračky: 37 Kapacita prádla pro praní (kg): 6 Třída pracího výkonu: A Hlučnost při praní (dB): 54 Max. počet otáček za minutu (ot/min): 1200 Třída účinnosti odstřeďování: B Hlučnost při odstřeďování (dB): 77 Odhadovaná roční spotřeba energie (kWh): 130 Odhadovaná roční spotřeba vody (l): »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 97%

(9 recenzí)
  • Tichá, krásně pere, jednoduché ovládání, hezky vypadá a vleze do malé koupelny.

  • Výborná pračka pro malé prostory a s poměrně velkou kapacitou (6 kg).Je tichá, ovládací panel v češtině.

  • Pračka je super do malých prostor. Byla to jedna z mála značek, která uvádí opravdové rozměry pro instalaci. Některé výrobky, které mají hloubku 40 cm po přeměření mají ve skutečnosti 48 cm, což už je problém. Je tichá a má jednoduché ovládání v ČJ.

Recenze ELECTROLUX EWS1266CI

Filtrovat:

Soňa, 2017-01-26
PRO:
  • Tichá, krásně pere, jednoduché ovládání, hezky vypadá a vleze do malé koupelny.
PROTI:
  • Doba praní se mi zdá dlouhá. Bavlnu i po ubrání času pere hodinu a půl.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.
I.Peňázová, 2017-01-03
PRO:
  • Výborná pračka pro malé prostory a s poměrně velkou kapacitou (6 kg).Je tichá, ovládací panel v češtině.
PROTI:
  • nic
Pračku mám zatím krátce, ale jsem velmi spokojena
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
kh, 2016-09-05
PRO:
  • Je uzka - vejde se o úzkých koupelen (uzka hloubka)
PROTI:
  • Nemá rozumne kratky program pro bavlnu (kolem 45 minut az max. hodiny - ty co nabízí, jsou prilis kratke (30, 20 minut)).
  • Pere nejak moc razantne - uprala mi kousek latky ze synovych sortek, knoflik z kalhot.... (při otáčkách 800 - 1000, maximum je 1200).
Je uzka - vejde se o úzkých koupelen (uzka hloubka) Nemá rozumne kratky program pro bavlnu (kolem 45 minut az max. hodiny - ty co nabízí, jsou prilis kratke (30, 20 minut)). Pere nejak moc razantne - uprala mi kousek latky ze synovych sortek, knoflik z kalhot.... (při otáčkách 800 - 1000, maximum je 1200).
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
jaroslav koreisz, 2016-09-13
PRO:
  • Spokojenost
Spokojenost
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
ilooy, 2016-08-23
PRO:
  • co jsem chtel, to jsem dostal
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Juraj Šulek, 2016-04-02
PRO:
  • dlouho jsem hledal a vybral jsem perfektní pračku
PROTI:
  • žádné proti
dlouho jsem hledal a vybral jsem perfektní pračku žádné proti
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
František Dedek, 2016-12-25
PRO:
  • Je velmi krátce v provozu, takže hodnotit pro je těžké.
PROTI:
  • Nic
Je velmi krátce v provozu, takže hodnotit pro je těžké. Nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jája, 2015-11-17
PRO:
  • Absolutně se vším a hlavně má velký a prostorný buben!
PROTI:
  • nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Stanislav Plášil, 2015-10-16
PRO:
  • Pračka je super do malých prostor. Byla to jedna z mála značek, která uvádí opravdové rozměry pro instalaci. Některé výrobky, které mají hloubku 40 cm po přeměření mají ve skutečnosti 48 cm, což už je problém. Je tichá a má jednoduché ovládání v ČJ.
PROTI:
  • NIC
Pračka je super do malých prostor. Byla to jedna z mála značek, která uvádí opravdové rozměry pro instalaci. Některé výrobky, které mají hloubku 40 cm po přeměření mají ve skutečnosti 48 cm, což už je problém. Je tichá a má jednoduché ovládání v ČJ. NIC
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.