Bosch WLX 2448 KBY

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1316294/bosch-wlx-2448-kby.jpg

    0

Automatické vypnutí: ANO Objem zásobníku na vodu (l): 1.4 Příkon (W): 1600 Tlak čerpadla (bar): 3.3 Provedení výrobku: černá barva Automat na přípravu teplých nápojů Barva: černá ryzí, moderní a nadčasový design kvalitní chromové designové části plnoautomatická příprava stiskem jednoho tlačítka moderní struktura nádržky na vodu patentovaná technologie kapslí T Disc: »

+ Přidat hodnocení

Recenze Bosch WLX 2448 KBY

Filtrovat:

Adam, 2011-11-24
PRO:
  • Vynikající ovládání praní.
PROTI:
  • Některé programy jsou zbytečné, ale záleží na uživateli.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 6.
Daniela, 2012-01-03
PRO:
  • bezva ovládání, prádlo je dobře vyprané
PROTI:
  • prášek zůstává v násypce, jinak je vše pohodě
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 57% zákazníků z 7.
aveavo, 2011-08-16
PRO:
  • Malá hezká dobře ovladatelná pračka, ukazuje přibližně, za jak dlouho dopere, má dva krátké programy a všechny potřebné ostatní . Odstřeďuje skvěle.
PROTI:
  • Měla jsem předtím elektroluxku, také nehlubokou, s deklarovanou váhou prádla 3,5 kg, tato pračka má deklarovanou váhu 5 kg, ale buben je menší než byl u té elektroluxky. To mě nemile překvapilo.Nevejde se mi do ní psí pelech, což potřebuji a do předchozí pračky se vešel.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 53% zákazníků z 17.
Kačuliček, 2011-12-03
PRO:
  • malá hlučnost, malá spotřeba, příjemný desing, "chytrá pračka" - přizpůsobuje množství vody dle potřeby praní, program kids, jednoduchost ovládání... našlo by se toho víc, ale to bych popsala celou pračku :-D. Používám ji teprve měsíc, ale maximální spokojenost
PROTI:
  • nic nevyhovujícího jsem nenašla, ale používám ji teprve měsíc
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 8.
Elena, 2012-03-23
PRO:
  • Snadne ovladani, skoro bezhlucna, jsem naprosto spokojena
PROTI:
  • Nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.
Emil Neuhäusl, 2012-02-11
PRO:
  • Zatím vše OK
PROTI:
  • Nebylo dosud nic nalezeno
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.
efča, 2012-04-11
PRO:
  • Promě ideální rozměry a hmotnost prádla v bubnu. Možnost zkrácených programů a i při tom kvalitně vyprané prádlo.
PROTI:
  • Trochu horší orientace v programování, chybí samostatný program na máchání - VČETNĚ NAPOUŠTĚNÍ.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Anna Metlerová, 2012-02-19
PRO:
  • Celkově jsem s pračkou spokojena, vyhovuje nám především její hloubka (máme menší koupelnu), velmi nás potěšila možnost využívat oba extra krátké programy.
PROTI:
  • Vzhledem k tomu, že pračku používáme zatím cca 4 týdny, nic nevyhovujícího jsem neobjevila.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 40% zákazníků z 5.
Danca, 2012-08-12
PRO:
  • Pračka je skvělá, tichá, prádlo je perfektně čisté i u krátkého programu na 30 minut, který nejvíc používám.
PROTI:
  • Vše vyhovuje, jen chybí kolem otočného voliče popisky v češtině (anebo mohla být přelepka v češtině přiložena, tak jak to bylo u mé předcházející pračky Bosch).
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Marie, 2012-07-31
PRO:
  • Pračku mám krátce.Spokojenost : jednoduché ovládání, 15 min.program, tichý provoz, displej s minutami a zvukové oznámení dokončení praní .
PROTI:
  • CHybí mi ovládač programů který by se dal zatlačit .Byla jsem na něj zvyklá u mé staré pračky.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.