Bosch WLG 20160 BY (cena od 7 900 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/2947277/bosch-wlg-20160-by.jpg

    0
  • https://www.euronics.cz/image/productmain/500x500/371093.jpg

  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/3/5/2/product_1754253.jpg

  • https://static.onlineshop.cz/data/eshop_online/product/d/37/183099/pracka-bosch-wlg20160by.jpg

  • https://www.mall.cz/i/31767629/800/600/

  • https://www.vede.cz/soubory/bosch-wlg20160by/59826__ms-640_mv-640.jpg

  • https://www.datart.cz/catalog_img_cz/339/508/339508/IMAGE_FULL_1.jpg?1403858109000&Bosch-WLG20160BY

Pračka s předním plněním Bosch WLG 20160 BY Úzká automatická pračka Bosch WLG20160BY Serie 4 s funkcí SpeedPerfect: zvolte si možnost super rychlého praní kdykoliv to potřebujete. Dvojstupňová množstevní automatika ActiveWater™, Ukazatel napětí VoltCheck, několikanásobná ochrana proti škodám způsobeným vodou, 3D-Aqua-Spar systém, mechanická dětská pojistka, »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 86%

(15 recenzí)
  • S pračkou jsem velmi spokojená, je úzká, poměrně tichá, můžu si nastavit dobu praní - je to super!

  • S pračkou jsem zatím velice spokojená.

  • Jsem spokojena prádlo je krásně vyprané i při 40 stupníchC!To ta stará už nezvládala!

Recenze Bosch WLG 20160 BY

Filtrovat:

Michal, 2016-08-06
PRO:
  • Pračku mám krátce, těžko hodnotit spolehlivost, ale jinak splňuje to, co jsem očekával.
  • Líbí se mi 15-minutový program.
PROTI:
  • Nic mě nenapadá
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Mirka, 2016-08-24
PRO:
  • Vyhovuje mi možnost zvolit si délku praní v souvislosti s množstvím prádla a stupněm zašpinění. Dále malá hlučnost
  • a jednoduché ovládání. Díky svým rozměrům se mi pračka dobře vešla do malé koupelny.
PROTI:
  • Návod k obsluze obsahuje všechny informace, ale nejsou seřazeny tak, aby je běžný uživatel napoprvé pochopil.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Kudrnová M., 2016-07-10
PRO:
  • S kvalitou praní a hlučností
PROTI:
  • Pro seniorku složité ovládání
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Erik, 2015-09-01
PRO:
  • Jelikoz naše první pračka byla Bosch a v provozu vydržela 15 let bez jedinné opravy ! ! ! ! tak naše volba při výběru nové pračky byla jednoduchá ! Co ocenujeme oproti předešlé pračce jsou krátké prací programy 15minut a 30 minut . Jinak na delší hodnocení ji máme příliš krátkou dobu . Erik
PROTI:
  • O žadných nevíme
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
trkoska, 2015-08-06
PRO:
  • Pračku mám jen krátce, zatím nelze nic vytknout, uvidíme, co ukáže čas
PROTI:
  • nic mě nenapadá
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
beruška, 2015-08-31
PRO:
  • jednoduché ovládání, kvalita praní, žádné zbytky pracího prostředku v pračce
PROTI:
  • trochu větší hlučnost při odstředění
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
MS, 2015-08-10
PRO:
  • Program na 30 a 15 min. Dobře ždíme.
PROTI:
  • Na začátku jsme troche tápali s ovládáním.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
pka, 2015-07-13
PRO:
  • Pračku jsem kupoval hlavně pro její malé rozměry do panelákové koupelny, ale jak je malá, tak je výkonná, moc dobře pere, i odstřeďování je navzdory jen 1000 ot OK. Snad jsem jen čekal ještě o trochu nižší hlučnost, ale při praní ji v kuchyni neslyším, až při odstřeďování. Doporučuji, super BOSCH za ty peníze ...
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
ANNA, 2015-06-07
PRO:
  • Jsem spokojena prádlo je krásně vyprané i při 40 stupníchC!To ta stará už nezvládala!
PROTI:
  • Připadá mi že je hlučnější ždímaní ale rodina tvrdí že ne!
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Martýsek, 2015-03-27
PRO:
  • Pračku jsem pořídila před dvěma týdny, tak toho zatím mnoho nenaprala, ale zatím je vše OK a spokojenost. Ovládání je logické a jednoduché, hezký design. Cena myslím odpovídá. Předtím jsem měli pračku stejné značky cca 14 let a vše bezporuchové.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
HanaH, 2015-01-07
PRO:
  • S pračkou jsem celkově spokojená. V minulosti jsem měla Bosch maxx 4, která mi sloužila bez jediné opravy 12 let. Proto jsem si opět vybrala Bosch. Měla jsem obavu z odstřeďování D, protože používám sušičku, ale jsem mile překvapena. Pračka odstřeďuje výborně.
PROTI:
  • Byla jsem zvyklá na program 45 minut, který trošku postrádám, ale asi je to jen o zvyku.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Marcela, 2014-09-19
PRO:
  • Pračka velmi dobře pere, jsem velmi spokojená.
PROTI:
  • Vadil mi návod k pračce, je pouze obecný. Vlastně některé věci do dneška nevím a z návodu nic nevyčtu.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Marie, 2014-08-01
PRO:
  • S pračkou jsem velmi spokojená, je úzká, poměrně tichá, můžu si nastavit dobu praní - je to super!
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
pradlenka, ale je ksá, 2014-11-06
PRO:
  • ještě nebyla v provozu, mohu posoudit jen exteriér- je krásná
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jana, 2014-11-05
PRO:
  • S pračkou jsem zatím velice spokojená.
PROTI:
  • Nebyl přiložen český návod, ale na požádání mi jej během chvilky poslali e-mailem
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.