Bosch WAT28460BY (cena od 11 352 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/3162071/bosch-wat28460by.jpg

    0
  • https://www.obchody24.cz/items/bosch/pracky-plnene-predem/2922333/pracka-bosch-wat28460by-200px.jpg

  • https://www.euronics.cz/image/productmain/500x500/380982.jpg

  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/4/5/8/product_1904854.jpg

  • https://www.mall.cz/i/17680289/800/600/

  • https://www.vede.cz/soubory/bosch-wat28460by/67407__ms-640_mv-640.jpg

  • https://www.elektro-chmelar.cz/UserFiles/Image/WAT28460BY_1.jpg

WAT28460BY Automatická pračka Spotřeba kapacita: 8 kg Energy Efficiency Class: A+++ --30% o -30% úspornější (137 kW h/rok) než je standardní hodnota (196 kW h/rok) třídy spotřeby A+++ v kategorii 8 kg dle směrnice EU »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 94%

(15 recenzí)
  • celková spokojenost, pračka má přehledné a jednoduché ovládání, obsluhu zvládá i chlap ( který pračku nikdy nepoužíval ) bez manuálu, méně důležité: hezký design

  • Opravdu tichý chod. Zatím po cca měsíci používání vše OK, bez jediného problému.

  • Dobrá cena. Skoro není slyšet, jen napouštění vody. Opravdu tichá. Prádlo je pak skoro suché.

Recenze Bosch WAT28460BY

Filtrovat:

Petr, 2015-07-05
PRO:
  • celková spokojenost, pračka má přehledné a jednoduché ovládání, obsluhu zvládá i chlap ( který pračku nikdy nepoužíval ) bez manuálu, méně důležité: hezký design
PROTI:
  • na nic jsme nepřišli
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Irena, 2015-10-05
PRO:
  • S pračkou jsem maximálně spokojená. Je velmi tichá, motor není vůbec slyšet, dobře pere, snadno se ovládá.
PROTI:
  • Nemám co výrobku vytknout.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Jan, 2015-10-08
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
František Chmelík, 2017-04-25
PRO:
  • - skvělá pračka, s předchozí (stará 10 let) se nedá srovnávat
  • - neuvěřitelně tichá
  • - skoro neznatelné vibrace při ždímání (snažil jsem se ji při instalaci dobře vyvážit), stojí na ní sušička, nehne se ani o milimetr
  • - jsem rád, že jsem koupil tuto, koupil bych znovu a doporučuju
PROTI:
  • - zatím nic
- skvělá pračka, s předchozí (stará 10 let) se nedá srovnávat - neuvěřitelně tichá - skoro neznatelné vibrace při ždímání (snažil jsem se ji při instalaci dobře vyvážit), stojí na ní sušička, nehne se ani o milimetr - jsem rád, že jsem koupil tuto, koupil bych znovu a doporučuju - zatím nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Eva Kužílková, 2017-03-12
PRO:
  • Super je, že eco program jde nastavit skoro u všech programů a netrvá to 3 hodiny
Super je, že eco program jde nastavit skoro u všech programů a netrvá to 3 hodiny
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Max, 2016-08-10
PRO:
  • Do pračky se pro program bavlna vejde až 8kg prádla, což je super. U ostatních programů tomu tak není, proto doporučuji si přečíst tabulku programů. Oceňuji možnost úpravy přednastavených programů, především teploty a otáček - pokud nemáte sušičku, je zbytečné použít 1400, prádlo je pak velmi pomuchlané. Príma je funkce odložený start, kterou ale v návodu nenajdete - je schovaná pod funkcí "za jak dlouho má být prádlo vyprané":-). Dvířka jsou velká, prádlo se do pračky dobře dává. Při samotném praní je velmi tichá, otáčky bubnu téměř nejsou slyšet. Odstřeďování samozřejmě trochu ano (zvlášť u vyšších otáček). Bezproblémů prošla panelákovými koupelnovými futry. Ač zde (muži především) píšou o snadném ovládání, návod přečíst doporučuji, především tehdy, přecházíte-li jako já z jednodušší pračky. Věřím, že tato bude zdatnou následovnicí pračky, která nás opravdu nečekaně po 20,5 letech opustila (Siemens).
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tomáš Marek, 2016-07-07
PRO:
  • Maximální spokojenost
PROTI:
  • Made in Turkey. Tak jsem zvědav jak dlouho ta "něměcká kvalita" vydrží.
Maximální spokojenost Made in Turkey. Tak jsem zvědav jak dlouho ta "něměcká kvalita" vydrží.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jitka, 2016-05-05
PRO:
  • Poměrně jednoduchá obsluha, dobrá kvalita praní, rozhodně můžu doporučit
PROTI:
  • Trochu hlučnější napouštění vody
Poměrně jednoduchá obsluha, dobrá kvalita praní, rozhodně můžu doporučit Trochu hlučnější napouštění vody
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Hana V., 2016-05-30
PRO:
  • Kvalita praní je opravdu výborná (se starou pračkou nesrovnatelná).
  • Máchání by mohlo být kvalitnější, ale je možné, že jsem zvyklá dávat zbytečně moc pracího prostředku.
Kvalita praní je opravdu výborná (se starou pračkou nesrovnatelná). Máchání by mohlo být kvalitnější, ale je možné, že jsem zvyklá dávat zbytečně moc pracího prostředku.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Josef Řežábek, 2016-05-01
PRO:
  • Přesně co jsem chtěla. Dobře pere, tichá a hlavně krátké časy. Jsme max. spokojeni.
PROTI:
  • Nic.
Přesně co jsem chtěla. Dobře pere, tichá a hlavně krátké časy. Jsme max. spokojeni. Nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Marek Nekvasil, 2016-04-25
PRO:
  • Tichý chod, dobré programy, Bosh kvalita
PROTI:
  • Kupovali jsme, protože se starou pračkou jsme měli problém se žmolkováním prádla, ale nová to dělá také. S tvrdou vodou si nerozumí bohužel ani tato.
Tichý chod, dobré programy, Bosh kvalita Kupovali jsme, protože se starou pračkou jsme měli problém se žmolkováním prádla, ale nová to dělá také. S tvrdou vodou si nerozumí bohužel ani tato.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Richard Mikula, 2016-04-14
PRO:
  • Opravdu ,super jsme max. spokojeni.
Opravdu ,super jsme max. spokojeni.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Petr Kočíb, 2016-03-24
PRO:
  • Dobrá cena. Skoro není slyšet, jen napouštění vody. Opravdu tichá. Prádlo je pak skoro suché.
PROTI:
  • Zatím jsem na nic nepřišel...
Dobrá cena. Skoro není slyšet, jen napouštění vody. Opravdu tichá. Prádlo je pak skoro suché. Zatím jsem na nic nepřišel...
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jitka, 2015-12-22
PRO:
  • Zatím se vším. Pere dobře, je tichá, přehled o programu a konci praní. Uvidíme co vydrží.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jiří Svoboda, 2015-12-20
PRO:
  • Opravdu tichý chod. Zatím po cca měsíci používání vše OK, bez jediného problému.
PROTI:
  • Jediná vada na kráse je a to nesouvisí s kvalitou zboží - doručení od přepravních služeb. Není doručeno ve sdělený den.
Opravdu tichý chod. Zatím po cca měsíci používání vše OK, bez jediného problému. Jediná vada na kráse je a to nesouvisí s kvalitou zboží - doručení od přepravních služeb. Není doručeno ve sdělený den.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.