AEG L85470SL (cena od 11 912 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1785962/aeg-l85470sl.jpg

    0
  • https://www.obchody24.cz/items/aeg/pracky-plnene-predem/2172427/pracka-aeg-l85470sl-1429593301-200px.jpg

  • https://www.euronics.cz/image/productmain/500x500/318542.jpg

  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/7/0/9/product_2042907.jpg

  • https://www.mall.cz/i/16058855/800/600/

  • https://www.vede.cz/soubory/aeg-l85470sl/66597__ms-640_mv-640.jpg

  • http://www.mojespotrebice.cz/gallery/products/middle/18605.jpg

Náplň prádla: 6.5 kg Maximální rychlost odstřeďování: 1400 ot./min. Neobyčejně nízké hodnoty spotřeby: 0.81 kWh, 45 | při programu bavlna 60° s náplní 6.5 kg Prací programy: bavlna |extra tichý |syntetické |syntetika snadné žehlení |jemné |vlna plus |rychlý intenzivní |rychlý 20 »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 95%

(44 recenzí)
  • pračka je opravdu senzace, tichá, prádlo leze ven po odstředění téměř suché, možnost zkrátit délku praní

  • Zatím vše ok, při praní téměř není slyšet, při ždímání trochu ano, ale stále je velmi tichá. Pro nás je super, že je užší. Velká dvířka.

  • Snadná obsluha, velká varabilita v nastavení programu. Při praní naprosto tichá ( nepíská ani motor). Při ždímání je slyšet, ale při 1400 ot./min to jinak ani nejde. Spokojenost veliká.

Recenze AEG L85470SL

Filtrovat:

Tana, 2015-09-01
PRO:
  • nesmírně tichá, jednoduché ovládání
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Gabriela Strnišťová, 2015-06-26
PRO:
  • Pračka je velmi tichá, prádlo vyprané super, při ždímání mírně vibruje,ale to je spíše podlahou. Ovládání parádní, jednoduché, i když jsou některé programy dlouhé dají se velmi zkrátit, prostě prací cyklus se dá uzpůsobit potřebám, proto praní nemusí nutně trvat několik hodin. Zatím velká spokojenost.
Pračka je velmi tichá, prádlo vyprané super, při ždímání mírně vibruje,ale to je spíše podlahou. Ovládání parádní, jednoduché, i když jsou některé programy dlouhé dají se velmi zkrátit, prostě prací cyklus se dá uzpůsobit potřebám, proto praní nemusí nutně trvat několik hodin. Zatím velká spokojenost.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
seneba, 2014-09-30
PRO:
  • Snadná obsluha, velká varabilita v nastavení programu. Při praní naprosto tichá ( nepíská ani motor). Při ždímání je slyšet, ale při 1400 ot./min to jinak ani nejde. Spokojenost veliká.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
jika, 2014-10-02
PRO:
  • Pračka je tichá, pokud ji máte správně usazenou.
  • Opravdu výborně ždímá, prádlo na vyšší otáčky je skoro suché.
  • Ovládání je dobré, jen si nějak nemohu zvyknout na tlačítko zapnutí, které jsem měl u na jiném místě.
  • Předvolené programy pro čtyřčlenou rodinu jsou OK.
  • Pro mě bylo podstatné místo - hlavně hloubka.
  • Opravdu super je doprava DATART.
PROTI:
  • Nespoléhejte na návod - je tam napsáno, že má parní praní, což tenhle model nemá. Ale ten se podle mých informací do slim praček stejně moc nedává.
  • Délka programů se mi zdá delší, než u mnou dříve vlastněného Bosche. Ale to může být subjektivní a hlavně s vyššími otáčkami je prádlo opravdu výborně vypráno a skoro suché.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Jana, 2013-03-14
PRO:
  • Velmi tichý provoz. Moznost kombinaci nastaveni prani. Velky prehledny displej.
PROTI:
  • Zatim se nam nepodarilo nastavit zvukove upozorneni, kdyz pracka dopere. Po vyprani chvilku sviti a pak cela zhasne.
  • U nekterych programu nejde snizit cas prani, to je skoda.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Vladimir, 2013-03-12
PRO:
  • Zatím vše ok, při praní téměř není slyšet, při ždímání trochu ano, ale stále je velmi tichá. Pro nás je super, že je užší. Velká dvířka.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
jiri, 2013-01-05
PRO:
  • pračka je opravdu senzace, tichá, prádlo leze ven po odstředění téměř suché, možnost zkrátit délku praní
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
spokojeny zakaznik, 2012-05-05
PRO:
  • Nizka hlucnost a vibrace, pracku (krome odstredovani) neni temer slyset. Kvalitni provedeni, coz je videt zejmena v detailech.
  • A hlavne jedina pracka, kterou jsem nasel, ve slim provedeni s tak velkym bubnem (6.5kg pradla). Navic v nejvyssi energeticke tride.
PROTI:
  • Bylo treba si priplatit, ale nelituji.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.
marian, 2015-10-04
PRO:
  • Lze nastavit teplotu od studená po 95°C v krocích po 10°C
  • Lze přidat několikrát extra máchání
  • Lze přidat předpírku i u jiných programů než jenom bavlna
  • Opravdu tichá
  • S programem úspora času opravdu zkrátí dobu praní
  • Vynikající pračka. Hledal jsem tu, která umí prát na 50°C.
  • Teplotu lze nastavovat v krocích po 10°C do 60°C pak skok na 95°C.
  • Ždímání lze nastavit v krocích po 200 ot/min.
  • Úspora času je super, např.(plný čas ; 1x ltačítko ; 2x tlačítko)
  • program bavlna 95°C 2:55 ; 2:49 ; 2:33
  • 60°C 2:53 ; 2:33 ; 2:05
  • Syntetika 60°C 2:10 ; 1:52 ; 1:13
  • 50°C 2:10 ; 1:52 ; 1:08
  • Džíny 60°C 3:06 ; 2:46 ; 2:24
  • 50°C 3:06 ; 2:36 ; 1:53
  • Bavlna úsporný 60°C 4:26 ; 1:55
  • 40°C 4:03 ; 1:16
PROTI:
  • Jsou to sice prkotiny, ale není to příjemné:
  • Blbě vyřešena odpadní hadice. Neforemní, nelze schovat za pračku, celá pračka pak odstává od zdi cca 5cm.
  • Při častější změně typu pracího prášku - tekutý/prášek se musí přihrádka zcela vysunout pro změnu polohy klapky.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.
Jitka, 2016-08-21
PRO:
  • Variabilní nabídka programů, tichý chod při praní a odstředění, intuitivní volba programů. Mám ji krátce, ale zatím naprostá spokojenost
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Gabriela Doudová, 2016-07-28
PRO:
  • S vzhledem,kvalitou, prostorná dvěře na prádlo, dostat se k prádlu je hned, tichý chod, zatím jsem nadšená.
PROTI:
  • Možná ta cena myslím si že AEG je zzbytečně předraženo.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Andrea Kudělková, 2016-02-24
PRO:
  • tichá při praní, máchání, kvalita praní dobrá, jednoduché ovládání, nenápadný design
  • velká dvířka s otevíráním do 180st.
PROTI:
  • není možnost volby teploty 70, 80 st.
tichá při praní, máchání, kvalita praní dobrá, jednoduché ovládání, nenápadný design velká dvířka s otevíráním do 180st. není možnost volby teploty 70, 80 st.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
kiham, 2016-01-02
PRO:
  • Snadná obsluha, výběr programů,možná úprava programů(zkrácení), tichá i při ždímání.
PROTI:
  • nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
kamaz, 2016-01-18
PRO:
  • Naprostá spokojenost s hlučností. Zatím nemohu hodnotit vlastnosti, mám ji 1 měsíc
PROTI:
  • Tato pračka je vedena jako úzká a je uvedena hloubka 45 cm
  • Uvádět zda jde o celkovou hloubku!!!! (z důvodu místa v koupelně)
  • Pračka neuvádí hmotnost vloženého prádla (myslím, že by to byl velmi cenný údaj)
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Petra Kmohanová, 2015-09-15
PRO:
  • Chtěla jsem pračku značky Miele, ale kvůli ceně jsem zvolila značku AEG a jsem velmi spokojena. Je také velmi tichá a má programy, které potřebuji. Jako skvělou funkci hodnotím nastavení teploty a otáček! Doufám, že vydrží dlooouhá léta :-)
  • Stejně tak kladně hodnotím i onlineshop - skvělá komunikace, rychlá doprava. Díky.
Chtěla jsem pračku značky Miele, ale kvůli ceně jsem zvolila značku AEG a jsem velmi spokojena. Je také velmi tichá a má programy, které potřebuji. Jako skvělou funkci hodnotím nastavení teploty a otáček! Doufám, že vydrží dlooouhá léta :-) Stejně tak kladně hodnotím i onlineshop - skvělá komunikace, rychlá doprava. Díky.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Bureš, 2015-06-18
PROTI:
  • některé věci v návodu jsou nepřesné
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
rabbit, 2015-04-03
PRO:
  • Malá na zabraný prostor, dostatečná i na větší praní.
  • Intuitivní ovládání (po prvním setkání se zdá být složité, ale záhy je vše jasné)
  • Tichý provoz
PROTI:
  • troch hlučnější čerpadlo
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
hradec, 2015-03-10
PRO:
  • Pračka pere dobře. Nechce se mně věřit informacím od zkušených servisových pracovníků dopravy Datart, že jde o stroj s častými poruchami. Podle nich výrobce AEG zabudovává do praček tzv. "kazítka", aby se začas porouchaly a vznikly tak nové zakázky. Bojím se, zda jsem tímto nákupem neprohloupil.
PROTI:
  • nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Marek, 2015-11-21
PRO:
  • Jinak všechno perfektní
PROTI:
  • Chybí program memory nebo alespoň kdyby si to pamatovalo poslední program. Pokaždé se musí celý program nastavit znova.Původně jsme chtěli tu samou od electroluxu, kde program memory je, ale zrovna nebyla v Dataru skladem,
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jaroslav, 2015-01-09
PRO:
  • Tichá, úsporná, pěkný vzhled, intuitivní ovládání.
PROTI:
  • nic
Tichá, úsporná, pěkný vzhled, intuitivní ovládání. nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
monfejk, 2014-09-27
PRO:
  • jsem naprosto spokojena. to, co jsem od pracky ocekavala, zatim 100% plni. libi se mi moznosnt zasahovat do delky pracich programu a nastaveni teploty vody u vetsiny programu, ktere pouzivam. navic hezky a prehledny design, naprosto citelny a srozumitelny. zvukovy signal na konci praciho cyklu neni neprijemne hlasity - s moznosti uplneho vypnuti. velmi si uzivam 20 min programu na 3 kg pradla, kdyz je nutne neco malo zaspineneho rychle vyprat.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
K.K., 2014-09-24
PRO:
  • Jednoduché ovládání, přehledný displej, výborná kvalita planí, pračka je tichá
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
laura, 2014-07-02
PRO:
  • Je velmi tichá, takřka neslyšitelná, jednoduché ovládání, prostě chytrá.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Spokojený zákazník, 2014-06-06
PRO:
  • Maximální spokojenost.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
MirekK1, 2014-04-29
PRO:
  • Pere opravdu dobře, velmi slušně ždímá. Zatím žádné problémy.
PROTI:
  • Nepodařilo se mi zprovoznit trvalé zapnutí extra máchání podle postupu popsaného v návodu. Taky bych přivítal trvalé nastavení předpírky. Ale to jsou jen detaily.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 Další